Ervaren allround DJ uit Amsterdam voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest - Muziek op maat voor elk feest

ApparatuurDe meeste locaties waar ik draai, hebben alle benodigde apparatuur in huis. Wanneer dit niet het geval is (dus ook als je je feest thuis viert), werk ik samen met vaste professionele en betrouwbare partners. Zij weten precies welke geluidsinstallatie bij een locatie past, bouwen op en breken na afloop weer af. En dit alles tegen een zeer schappelijk tarief.


De kosten zijn oa. afhankelijk van je persoonlijke wensen, grootte van het feest, afstand en dag van de week, dus vraag vooral een vrijblijvende offerte aan. Als je aangeeft waar (plaats en locatie), wanneer en hoe laat je je feest geeft en hoeveel mensen je verwacht, kan ik aangeven wat de kosten voor de apparatuur zullen zijn. Indien gewenst, neem ik contact op met de locatie om te bepalen welke apparatuur ingehuurd moet worden.


Mijn vaste partners opereren in principe overal, maar vanuit de regio Amsterdam/Noord-Holland. Als je wilt, kan ik ook op zoek gaan naar een professioneel verhuurbedrijf bij jou in de buurt. Dat scheelt in de kosten. Wat ook scheelt, is dat ik met mijn eigen laptop en kontroller draai. CD-spelers en dj-mixer zijn dus niet nodig.


Benodigd voor een geslaagd dj-optreden zijn verder de volgende onderdelen:

  • professionele geluidsinstallatie (boxen + versterker, wattage afhankelijk van de locatie en het aantal gasten)
  • Stereo monitoring (op kleinere locaties niet noodzakelijk)
  • Bewegend discolicht, bv 2 statieven met dwarsbalk met 4 gekleurde lampen die op de muziek of volgens programma’s bewegen. Extra effecten zoals ‘moonflower’ of strobo en kleine rookmachine zijn ook mogelijk. Extra’s als discodansvloer, airtubes, discobol etc zijn mogelijk op aanvraag.


Muzikaal kun je met dj Feetback heel veel kanten op. Lees daarover meer onder de knop muziek.


DJ Feetback: Muziek op maat voor elk feest